Traduce esta Pagina/ translate this web

divendres, 17 de juny del 2011

Anima't a canviar de companyia elèctrica. És molt senzill.

Com bé sabreu, ja han començat les obres de la línia d'alta tensió al port d'Albaida i estem fent mobilitzacions al respecte.

Una de les coses que tots podem fer a casa nostra que no suposa cap esforç és canviar-se de companyia elèctrica.

Nosaltres a casa, com la majoria de la gent, tenim (o millor dit teníem) a Iberdrola.

Ja dúiem temps pensant en canviar-se però, com sempre, no tenim temps, ens agafava perea, ... Doncs bé, aquest dilluns vam dir prou i ens varem decidir, i varem poder comprovar que no costa gens, i a més, pots fins i tot estalviar.

Nosaltres volíem una empresa que ens garantira una energia verda (provinent de fonts d'energia renovable), i després de buscar a la web de la CNE (Comissió Nacional de l'Energia), varem trobar aquestes 2 empreses:

- HC energia:
www.hcenergia.com/es/tratarFormularioSolicitudFormulaLuzProvincias.do?provincia=Valencia

- Gesternova:
www.gesternova.com/

HC energía té l'al·licient que ofereix un descompte del 2% al terme variable d'energia (és a dir al consum real que fem).

El canvi es pot fer per la web o per telèfon (902!!).

Animeu-vos, és molt més senzill del que pareix i a banda contribuïm a millorar el medi ambient, i de pas fotem un poquet a Iberdrola!!

Feu difusió i quants més se n'anem d'Iberdrola millor!!

Au, salut i força,

Recordeu que el poble mai es deixa vèncer!!

2 comentaris:

  1. d'ací poc igual podem canviar a una cooperativa :)
    http://www.somenergia.cat/

    ResponElimina
  2. Ahir mateix vam enviar el contracte amb Gesternova per correu electrònic, d'ací 2 factures deixarem de pagar-li a Iberdrola i, a més, estarem invertint en energia totalment renovable.
    Vos anime si teniu dubtes a parlar amb ells (91 357 52 64), nosaltres vam parlar 2 vegades per telèfon amb ells i ens va encantar el tracte rebut. És una empresa xocoteta i tenen ganes de fer les coses ben fetes.
    Ens van explicar que ells són una comercialitzadora però que a casa t'ho fa arribar la distribuidora. Encara que les factures li les pagues a la comercialitzadora i l'electricitat que els pagues és d'extracció 100% renovable, després ells li pagaran a Iberdrola el lloguer dels cablejats i contadors, ho tenen ben montat. Per a no ser així cada empresa eléctrica hauria de cablejar-ho tot, i això és precísament el que no volem.
    L'electricitat té el mateix preu per kilowat. Així que no és més cara per ser ecològica.
    Jo vaig a deixar de pagar-li a Iberdrola per l'energia eléctrica, espere que tu també t'apuntes.
    Adeu IBERTROLA!!

    ResponElimina