Traduce esta Pagina/ translate this web

dissabte, 3 de setembre del 2011

ACTE COMMEMORATIU PELS INCENDIS dia 09/09/11

1 ANY DE CENDRA: Ara fa un any de la catàstrofe mediambiental que va assolar la serra d'Agullent i el paratge natural de Serra de l'Ombria-Pou Clar un calorós capvespre de setembre, amb vent de ponent i distints focus.

Han passat moltes coses des d'aquell dia; l'inici d'unes obres ben premeditades, el conseller Cotino plantant pinets per fer-se la foto just on ara les màquines "desbrossadores" contractades per la mateixa administració estan talant, arrastrant troncs i xafant tota la superfície on comencen a rebrotar pinets, estepa i romer per vendre-ho a una planta de biomassa, propietat de la mateixa empresa que fa la línia de l'alta tensió... Massa coincidències si és que algú encara dubta, i molt poc respecte pel que ha quedat.

Per tot això, aquesta tristesa i impotència ha de fer-nos eixir de casa per denunciar L'ESPOLI que està sofrint la nostra serra!
Com a ciutadans dels diferents pobles afectats estem organitzant un ACTE DE RECORD per aquelles muntanyes verdes que tant de temps havien costat d'aparéixer, on prendran part representants dels diferents ajuntaments i tota la gent que vulga aportar el seu gra d'arena i, simbòlicament, un ciri, perquè quants més siguem més força podrem fer!

Ens veurem el divendres 9 a les 20:00 en la plaça Major d'Agullent. Som pobles vius!

_____________________________________

I el diumenge 11 realitzarem una marxa per tota la zona afectada! partirem a les 10:00 del matí des del poliesportiu d'Agullent! 


Afegim uns vídeos penjats fa poc sobre el que l'empresa MOIXENT FORESTAL està realitzant a Agullent:


http://www.youtube.com/watch?v=AQFhE1QSY7w&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=F8cL0hqqdNQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=42KI_PKBjY4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WKb2FDEcV9E&feature=related

1 comentari:

  1. Article sobre la plataforma i la gent que lluita per una serra verda i uns pobles vius: http://www.aramultimedia.com/articles/23818/tindrem-el-que-reivindiquem

    ResponElimina